Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in de Achterhoek

Op zoek naar een vergaderlocatie in de Achterhoek? Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg in Lochem beschikt over vijf multifunctionele vergaderzalen die overal van zijn voorzien. Uw zakelijk verblijf kunt u combineren met één van onze teambuildingsactiviteiten voor een onvergetelijke dag. Ook bent u voor een zakelijk diner bij Restaurant Paasberg aan het juiste adres. Kom en geniet van dit gastvrije en vriendelijke hotel!

Doeltreffend vergaderen

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg heeft voor iedere gelegenheid een passende zaal. Een ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of lichte werkruimtes voor uw zakelijke bijeenkomsten. Alle zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor::

 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Uiteenlopende keuzes

Ook voor teambuildingsactiviteiten in Lochem kunt u bij ons terecht. Zo kunt u kiezen voor een workshop boogschieten of een mountainbiketour door de bossen. Het hotel biedt tal van faciliteiten aan om van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag te maken. Er is genoeg gratis parkeermogelijkheid voor u en uw gezelschap. Ook is het hotel in Lochem gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en kunt u profiteren van gratis WiFi in het gehele hotel.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met onze sales afdeling via 0347 – 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

5 multifunctionele vergaderzalen tot 200 personen - 36 hotelkamers 

 

Theater

Tot 200 personen

Cabaret

Tot 100 personen

School

Tot 150 personen

U-vorm

Tot 62 personen

Carré

Tot 100 personen

Diner

Tot 150 personen

Receptie

Tot 200 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Paasberg worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Mooie wandeling met een potje klootschieten
 • Een mountainbike tour door de bossen
 • Speel het spel 'Wie is de Mol?'
 • Volg een workshop boogschieten
 • Verken de omgeving met een GPS tocht

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.