Heerlijk uit eten bij Restaurant PaasbergCulinair genieten in Lochem

Reserveer een tafel

Restaurant Paasberg in Lochem

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg beschikt over een culinair à la carte restaurant waar u kunt genieten van verfijnde gerechten, culinaire diners en overheerlijke buffetten met uitzicht over het mooie landschap. Zowel voor een familiediner als een zakelijk diner bent u bij Restaurant Paasberg in Lochem aan het juiste adres.

Heerlijk vertoeven

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, smaakvolle lunch of culinair à la carte diner. Restaurant Paasberg is de ideale uitvalbasis voor een gezellig avondje uit eten in Lochem. Laat uw smaakpapillen verrassen door de heerlijke gerechten die de chef-kok voor u bereidt.

Gezellige bar

In het hotel kunt u genieten van een verfrissend drankje in de gezellige bar. Na een smaakvol diner kunt u nagenieten met een heerlijk borrel. In de bar kunt u ook gezellig een potje biljarten of schaken. Dankzij de gemoedelijke sfeer in de bar komt u echt tot rust.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt: 08:00-10:00 uur
  • Lunch: 12.30-15.00 uur
  • Diner: 18.00-20.00 uur

 

Acties & Evenementen


 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €27,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

 

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.