Heerlijk uit eten bij Restaurant PaasbergCulinair genieten in Lochem

Reserveer een tafel

Over Restaurant Paasberg

In het à la carte restaurant schuift u aan voor verfijnde gerechten, culinair samengestelde menu’s en heerlijke buffetten. Hier worden uw smaakpapillen op een prettige manier geprikkeld. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden.

Bar

In de gezellige bar van het hotel kunt u nagenieten van uw diner of uw dag met een heerlijk drankje. Ook kunt u hier een partijtje biljarten of een potje schaken. Buiten op het terras kunt u genieten van het uitzicht, de zon en een hapje en drankje.

Openingstijden

  • Ontbijt : 08:00-10:00
  • Lunch: 12.30-15.00
  • Diner: 18.00-20.00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.