Hotel-Restaurant Paasberg in LochemGelegen midden in de Lochemse bossen

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg in Lochem

Het knusse Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg ligt op één van de mooiste punten van Lochem. Te midden van de schitterende natuur, aan de rand van het altijd gezellige stadje, beleeft u de Achterhoek op zijn best. Ontdek de rust, ruimte en het groen dat de Achterhoek zo typeert.

Hotel in de Achterhoek

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg beschikt over een terras met een schitterend uitzicht over de landelijke tuin en de uitgestrekte weilanden. Ook vanuit het restaurant kijkt u uit over de fraaie landerijen van de Gelderse Achterhoek. Ons restaurant heeft een aantrekkelijke kaart en biedt een diversiteit aan smaakvolle gerechten met voor elk wat wils. ’s Avonds kunt u in de sfeervolle bar een afzakkertje nemen en een partijtje biljarten of schaken.

Ontdek de Achterhoek

In de omgeving van het  hotel is genoeg natuurschoon te ontdekken. Maak een mooie wandeling of fietstocht door het glooiende dekzandlandschap rond Lochem of trotseer de twee beboste heuvels; de Lochemse Berg en de Kalenberg. Proef, geniet en ontdek de Gelderse Achterhoek!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.