Hotel-Restaurant Paasberg in LochemGelegen midden in de Lochemse bossen

Boek een kamer

Over Hotel-Restaurant Paasberg

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg ligt op één van de mooiste plekken van Lochem, in het midden van de schitterende De Gelderse Achterhoek. Kom tot rust en ontdek de prachtige natuur dat de Achterhoek kenmerkt bij ons unieke hotel in Lochem.

Sfeervol hotel in Lochem

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg is gelegen in de bossen van het gastvrije Lochem. In de bar, serre en het à la carte restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de mooie weilanden. Hotel-Restaurant Paasberg beschikt over diverse faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Huur in het hotel een fiets of e-bike om de rustgevende omgeving te ontdekken. Om de dag af te sluiten, geniet u in het sfeervolle à la carte restaurant van een culinair diner of nuttigt u een verfrissend drankje op het terras. Na een dag in de prachtige natuur komt u helemaal tot rust in het hotel in Lochem.

Omgeving van Lochem

Tijdens uw verblijf in het Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg in Lochem kunt u genieten van de schitterende omgeving. Maak een wandeling of fietstocht door het mooie natuurgebied Het Grote Veld of bewonder de twee bosrijke heuvels: de Lochemse Berg en de Kalenberg. 

De knusse binnenstad van Lochem is zeker een bezoek waard. In het centrum bevinden zich verschillende kleine boetiekjes. Voor cultureel vertier kunt u een bezoek brengen aan de Zwiepse Molen of ontdek de gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer. Geniet en ontdek de gastvrije Achterhoek bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.