Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg in LochemGelegen midden in de Lochemse bossen

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg weer open!

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg heeft haar deuren weer geopend. Alle hotelkamers zijn volledig gerenoveerd.

Gastvrij en vriendelijk hotel in Lochem

Welkom bij het grootschalig gerenoveerde 3-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg. Het sfeervolle hotel in Lochem is gelegen in de Gelderse Achterhoek. Bij Hotel-Restaurant Paasberg staat gastvrijheid hoog in het vaandel en wordt iedereen in de watten gelegd.

  • Grootschalig gerenoveerd hotel
  • Gelegen te midden van de Lochemse bossen
  • Gezellige lounge en bar
  • Vijf multifunctionele feest- en vergaderzalen

Genieten in de Gelderse Achterhoek

Wanneer u even wilt genieten van de mooie omgeving en rust dan is Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg de perfecte uitvalsbasis. In het hotel kunt u genieten van diverse faciliteiten. Geniet onder andere van de mooie tuin met terras of drink gezellig een drankje in de serre, lounge of bar.
Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg bevindt zich op één van de mooiste plekjes in Lochem. Vanuit het hotel wordt u omarmd door de prachtige, rustgevende natuur. Verken de mooie omgeving op de fiets- en e-bikes, die het hotel verhuurt. Ontdek in alle rust de weilanden, traditionele boerderijen en de knusse dorpjes.

Uit eten in Lochem

Na een dag in de omgeving kunt u tot rust komen met een kopje koffie met huisgemaakte lekkernij. ’s Avonds kunt u zich laten verrassen met een heerlijk diner in Restaurant Paasberg. Vanuit het restaurant in Lochem heeft u een schitterend uitzicht over de landerijen. Ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u hier aan het juiste adres. Maak gebruik van een compleet verzorgde zakelijke lunch of diner voor uw gezelschap. Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw verblijf!

Ons team heet u van harte welkom!

Hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Foto's en video's 

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Restaurant Paasberg

Culinair genieten in Lochem

Hotel-Restaurant Paasberg beschikt over een à la carte restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Daarna kunt u een drankje nuttigen aan de bar en er is de mogelijkheid om te schaken of een partijtje biljart te spelen. 

Restaurant

Rustgevende omgeving in Lochem

Ontdek de omgeving

Hotel-Restaurant Paasberg is schitterend gelegen aan de rand van het bos op de Paasberg. Vanuit het hotel loopt u zo het bos in voor een wandeling. De Achterhoek leent zich ook uitstekend voor fietstochten door het karakteristieke landschap.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.